Tietosuojalausunto

18+ | Pelaa vastuullisesti | Kierrätysvaatimus, säännöt ja ehdot voimassa | Kaupallinen sisältö

Lue kaikki tämän käytännön kohdat.

Esittely

Henkilötiedot ovat verkkosivustojen kävijöitä (’sinä’) koskevia tietoja, jotka voivat tunnistaa tai mahdollisesti tunnistaa sinut luonnollisena henkilönä.

Tämän verkkosivun omistaa:

Tämä tietosuojakäytäntö tulee voimaan 25. toukokuuta 2018.

Mitä henkilötietoja keräämme

Käsittelemme (tai voimme käsitellä) tietoluokkiasi, jotka on ryhmitelty kahteen päätyyppiin: ja sähköinen tunnistetiedot.

Tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa

Voimme käsitellä tietoja vuorovaikutuksesta muiden kuin omien verkkosivustojen kanssa, kuten kun vierailet kumppaneidemme (online-rahapelipalveluntarjoajien) sivustoilla ja rekisteröit käyttäjätilin. Tarvittaessa tutkimme myös pelaamistehtäväsi laajuutta näillä verkkosivustoilla. Tällaisia ​​tietoja käsitellään aggregoidulla tasolla, eikä niitä voida yhdistää henkilöllisyyteesi.

Sähköinen tunnistetiedot

Sähköinen tunnistustieto sisältää, mutta ei rajoitu niihin, IP-osoitteesi käsittelyn, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, laitteesi selaintyypin ja version, verkkosivustolle pääsyn päivämäärän ja kellonajan, verkkosivustollesi käytetyn laitetyypin alkaen, yksilöivä laitetunnus, laitteen sijainti ja verkkotarjoajan tiedot.

Miksi meidän on käsiteltävä tietosi

Verkkosivumme vierailijana saatat tulla tietojenkäsittelyn aiheeksi:

  • Tiedot: laitetyyppi, josta käyt verkkosivustollamme, yksilöivä laitetunniste. Tarkoitus: liikennetilastot ja sisällön optimointi.

  • Tiedot: Selaintyyppi ja käyttämäsi versio. Tarkoitus: verkkosivuston optimointi ja riittävä esikatselu.
  • Tiedot: Käytetty käyttöjärjestelmä. Tarkoitus: verkkosivuston optimointi ja riittävä esikatselu.
  • Tiedot: IP-osoitteesi ja arvioitu sijainti, josta käyt verkkosivustolla. Tarkoitus: Asiaankuuluvan igaming-sisällön esittäminen (kieli, tiettyjen pelien laillisuus), verkkosivuston suojaus.

  • Tiedot: Päivämäärä ja kellonaika, jolloin pääset verkkosivustolle, jokaisella verkkosivulla vietetty aika. Tarkoitus: verkkosivuston parantaminen.

  • Tiedot: Sähköpostiosoitteesi, jos vastaat kyselyihin tai otat yhteyttä tukitiimiimme. Tarkoitus: Vastaat kysymyksiisi.

  • Tiedot: Sähköpostiosoitteesi, jos tilaat uutiskirjeen. Tarkoitus: Markkinointiviestintä.

  • Tiedot: Toiminta liikekumppaneidemme verkkosivustoilla. Tarkoitus: Raportointi, tilastot, tulot.

Mitkä ovat oikeutesi

Ottaen huomioon, että olemme Euroopan unionissa toimiva yritys, tietosi käsittely kuuluu yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltamisalaan. Samaa asetusta käytetään määrittelemään oikeudet, joita voit käyttää. Sinulla on oikeus:

  • Vastusta tietojen käsittelyä tai käyttöä.

  • Hanki pääsy henkilötietoihisi.

  • Pyydä henkilötietojesi korjaamista.

  • Varmista, että henkilötietosi ovat siirrettäviä.

  • Pyydä, että rajoitamme henkilötietojesi käyttöä ja käsittelyä.

  • Päätä peruuttaa tietosi käsittelyä koskeva suostumus.

  • Pakota tietojen poistaminen. Luo valitus.

EU: n jäsenvaltioiden asiaankuuluvat tietosuojaviranomaiset voidaan määrittää joko vakinaisen asuinpaikkasi tai sen paikan perusteella, jossa väitetty rikkomus ilmeni. Jos sinulla on epäilyksiä tai kysymyksiä henkilökohtaisten tietojen saamiseen, oikaisemiseen tai poistamiseen tai haluat lähettää meille oikeuksia koskevan pyynnön, ota meihin yhteyttä
Koska olemme Tanskassa sijaitseva yritys, voit ottaa yhteyttä myös Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Laillinen perusta

Luotamme oikeutettuihin intresseihimme perusteena käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi, koska tämä on välttämätöntä, jotta pystymme kehittämään verkkosivustomme sisältöä päivittämällä ja kehittämällä palveluitamme ja tuotteitamme, suojaamaan verkkosivustoa, mahdollistamaan viestinnän käyttäjien kanssa, arvioimaan palvelumme menestystä mainostaminen, minimoi palveluihimme liittyvät mahdolliset ongelmat minimissään ja paranna käyttäjän yleistä käyttökokemusta. Tietojesi käsitteleminen voi olla tarpeen lakisääteisten vaatimusten ja / tai tuomioistuimen määräysten noudattamiseksi.

Kuinka suojaamme tietojasi?

Henkilötietojasi ei kerätä liikaa.Olemme sitoutuneet pitämään tietosi ajan tasalla, ja myös tallennamme niitä turvallisella tavalla.Me emme käsittele tietojasi pidempään kuin on tarpeen siihen tarkoitukseen, jota varten tietoja käsitellään.

Käytämme asianmukaisia ​​teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi suojan varkauksilta, paljastamisilta, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, luvattomalta käytöltä ja muilta laittomilta käsitteiltä.Käytämme monitasoista pääsynhallintaa. Käyttörajoitukset perustuvat liiketoiminnan tarpeisiin ja turvallisuusvaatimukset.Varmistamme myös, että vain asianmukaisesti valtuutetuilla henkilöstöllä on pääsy tietoihisi ja vain jos se on kohtuudella välttämätöntä heille osoitettujen työtehtävien suorittamiseksi.

Kuinka käytämme evästeitä

Verkkosivumme lähettää evästeet, jotka sitten tallennetaan selaimeesi. Evästeiden avulla voimme parantaa sivuston toimintoja, mainostaa tuotteitamme ja tarjota sisältöä kolmansilta osapuolilta. Lue lisää evästeistä, joita käytämme sivustollamme, lukemalla evästepolitiikkamme.

Tietosi siirtäminen Euroopan talousalueen ulkopuolelle (ETA)

Henkilötietojasi voidaan siirtää Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle tässä politiikassa ilmoitetuista syistä (parantaminen, kehittäminen ja palveluiden ja tuotteiden tarjoaminen). Tässä tapauksessa ryhdymme kaikkiin toimenpiteisiin varmistaaksemme riittävän suojan ja asianmukaiset suojatoimenpiteet ovat käytössä, sellaisina kuin ne on määritelty GDPR: ssä ja sovellettavissa tietosuojalakeissa.

Henkilötietosi voidaan siirtää osoitteeseen:

  • Vastaanottaja maassa, jolla ei ole riittävää tietosuojatasoa, Euroopan komission mukaan. Tällöin teemme tietosuojasopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission julkaisemat vakiosopimuslausekkeet. Nämä sopimukset velvoittaisivat tietojen vastaanottajan tarjoamaan riittävän suojan ja toteuttamaan asianmukaiset suojatoimenpiteet sovellettavissa eurooppalaisissa tietosuojalakeissa määritellyllä tavalla.
  • Vastaanottaja, joka sijaitsee maassa, jonka Euroopan komissio on todennut olevan riittävä tietosuojataso. Tässä luetellaan maat, joilla on riittävä tietosuojataso.
  • Yhdysvalloissa sijaitseva vastaanottaja Privacy Shield -kehyksen mukaisesti. Yksityisyyden suoja-mekanismi selitetään tässä.

Tietojen jakaminen

Voimme jakaa tietosi kolmansille osapuolille. ’Kolmansilla osapuolilla’ tarkoitamme kehitys-, markkinointi-, analytiikka- tai muilla aloilla työskenteleviä yksityishenkilöitä, organisaatioita ja / tai yrityksiä, jotka auttavat meitä tarjoamaan ja edelleen kehittämään palveluitamme. He saavat käsitellä tietosi tarvittaessa suorittaakseen delegoituja tehtäviä.Ole tietoinen, että vain me voimme määrittää tietojen käsittelyn tarkoituksen ja keinot sekä päättää, mitä tietosi käsitellään delegoitujen tehtävien suorittamiseksi. On tärkeää todeta, että voimme jakaa hankittuja tietoja myös:

  • Yksiköt, joita laki vaatii tai sallii meidän tehdä niin (esim. Lainvalvonta ja viranomaiset)
  • Better Collective -ryhmän jäsenet, joihin kuuluu Better Collective A / S ja sen tytäryhtiöt

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa tarvittaessa.

Jos tapahtuu välttämättömiä päivityksiä tai muutoksia, sinulle ilmoitetaan siitä etukäteen asianmukaisesti, jotta sinulla on riittävästi aikaa tarkistaa muutokset ennen päivitysten käyttöönottoa. Oleellisina muutoksina harkitsemme kaikkia muutoksia ja päivityksiä, jotka voivat vaikuttaa velvoitteisiisi tai oikeutesi suojaamiskeinojemme suhteen. tai käsittele tietojasi.Kun teemme pieniä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, tällä ei ole vaikutusta oikeutesi tai velvollisuutesi. Pienimuutokset voivat sisältää, mutta eivät rajoitu niihin, tämän tietosuojakäytännön organisatoriset ja kieliopilliset muutokset politiikkamme tekemiseksi helpompi ymmärtää.