Personvernerklæring

18+ | Spill ansvarsfullt | Omsetningskrav, vilkår og betingelser gjelder | Kommersielt innhold

Les alle seksjonene i denne policyen.

Introduksjon

Personopplysninger er all informasjon om besøkende på nettstedet (‘du’) som kan identifisere eller muligens identifisere deg som en fysisk person.

Denne nettsiden eies av:

Denne personvernpolitikken trer i kraft fra 25. mai 2018.

Hvilke personopplysninger vi samler inn

Vi behandler (eller kan behandle) forskjellige kategorier av dataene dine, som er gruppert i to hovedtyper: og elektroniske identifikasjonsdata.

Data om ditt samspill med våre samarbeidspartnere

Vi kan behandle informasjon om interaksjonen din med andre nettsteder enn våre egne, for eksempel når du besøker nettsteder for våre partnere (leverandører av online spillingstjenester) og registrerer deg for en brukerkonto. Hvis det er aktuelt, vil vi også se på omfanget av spillaktivitetene dine på disse nettstedene. Denne typen data behandles på et aggregert nivå, og de kan ikke kobles til identiteten din.

Elektroniske identifikasjonsdata

Elektronisk identifikasjonsdata inneholder, men er ikke begrenset til, behandlingen av din IP-adresse, operativsystemet du bruker for øyeblikket, nettlesertype og versjon på enheten din, datoen og klokkeslettet du besøker nettstedet, enhetstypen du får tilgang til nettstedet vårt fra, den unike enhetsidentifikatoren, enhetsstedet og informasjonen om nettverksleverandøren din.

Hvorfor vi trenger å behandle dataene dine

Som besøkende på nettstedet vårt kan du bli gjenstand for databehandling:

  • Data: enhetstypen du besøker nettstedet vårt fra, den unike enhetsidentifikatoren. Formål: trafikkstatistikk og optimalisering av innhold.
  • Data: Nettlesertype og versjon du bruker. Formål: optimalisering av nettsteder og tilstrekkelig forhåndsvisning.

  • Data: Operativsystem du bruker. Formål: optimalisering av nettsteder og tilstrekkelig forhåndsvisning.

  • Data: Din IP-adresse og omtrentlige plassering hvorfra du går inn på nettstedet. Hensikt: Presentasjon av relevant igaming-innhold (språk, lovlighet av visse spill), nettstedssikkerhet.

  • Data: Dato og tid du besøker nettstedet, hvor mye tid du bruker på hver webside. Formål: forbedring av nettstedet.

  • Data: Din e-postadresse hvis du svarer på undersøkelser eller henvender deg til vårt supportteam. Formål: Besvare spørsmålene dine.

  • Data: Din e-postadresse hvis du abonnerer på et nyhetsbrev. Formål: Markedsføringskommunikasjon.

  • Data: Din aktivitet på nettsteder for våre forretningspartnere. Formål: Rapportering, statistikk, inntekter.

Hva dine rettigheter er

Når vi tar i betraktning at vi er et selskap basert i Den europeiske union, faller behandlingen av dataene dine under rammen av den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR). Det samme regelverket brukes til å definere rettighetene du kan utøve. Du har rett til retten til:

  • Gjør innvendinger mot hvordan vi behandler eller bruker data.

  • Få tilgang til dine personlige data.

  • Be om rettelse av dine personopplysninger.

  • Forsikre deg om at dine personlige data er bærbare.

  • Be om at vi begrenser vår bruk og behandling av dine personopplysninger.

  • Bestem deg for å trekke tilbake samtykke angående behandlingen av dataene dine.

  • Håndhev sletting av data. Legg inn en klage.

Den relevante databeskyttelsesmyndigheten i EUs medlemsstater kan være bestemt enten av hjemstedet ditt, eller stedet der den påståtte overtredelsen dukket opp. Hvis du er i tvil eller spørsmål knyttet til tilgang, korrigering eller sletting av dine personopplysninger, eller hvis du ønsker å sende oss en forespørsel angående dine rettigheter, vennligst kontakt oss på:

Tatt i betraktning at vi er et selskap med base i Danmark, kan du også kontakte danske databeskyttelsesbyrå: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Lovlig grunnlag

Vi stoler på vår berettigede interesse som grunnlag for å behandle dine personlige data, siden dette er nødvendig for at vi skal kunne utvikle innhold på nettstedet vårt gjennom å oppgradere og fremme våre tjenester og produkter, ivareta nettstedet, muliggjøre kommunikasjon med våre brukere, vurdere suksessen til våre annonsering, hold potensielle problemer med våre tjenester til et minimum og for å forbedre din generelle brukeropplevelse. Behandling av data kan være nødvendig for å overholde juridiske krav og / eller rettsavgjørelser.

Hvordan beskytter vi dataene dine?

Dine personlige data blir ikke samlet inn for mye. Vi er forpliktet til å holde dataene dine oppdatert, og vi lagrer dem også på en sikker måte. Vi behandler ikke dataene dine lenger enn nødvendig for de formålene som dataene blir behandlet for.

Vi bruker passende tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre beskyttelsen av dine personopplysninger mot tyveri, avsløring, utilsiktet tap, uautorisert bruk og andre former for ulovlig behandling. Vi bruker en tilgang på flere nivåer. Begrensninger for tilgang er basert på forretningsbehov og sikkerhetskrav. Vi sørger også for at bare autorisert personell har tilgang til dataene dine bare hvis dette er rimelig nødvendig for å fullføre tildelte arbeidsoppgaver.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Hjemmesiden vår vil sende informasjonskapsler som deretter lagres i nettleseren din. Bruken av informasjonskapsler gjør det mulig for oss å forbedre nettstedets funksjonalitet, markedsføre våre produkter og gi innhold fra tredjeparter. For å finne ut mer om informasjonskapslene vi bruker på nettstedet vårt, vennligst les vår cookie policy.

Overføring av data utenfor det europeiske økonomiske området (EØS)

Dine personopplysninger kan overføres utenfor Det europeiske økonomiske området (EØS) av grunner som er angitt i denne policyen (forbedring, utvikling og levering av tjenester og produkter). I dette tilfellet vil vi gjøre alle tiltak for å sikre et tilstrekkelig beskyttelsesnivå og passende sikkerhetstiltak er på plass, som definert av GDPR og gjeldende lover om databeskyttelse.

Dine personlige data kan overføres til:

  • En mottaker i et land som ikke har et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå, ifølge EU-kommisjonen. Når dette er tilfelle, vil vi inngå databeskyttelsesavtaler som vil omfatte standardkontraktsbestemmelser utstedt av EU-kommisjonen. Disse avtalene vil forplikte datamottakeren til å gi et tilstrekkelig beskyttelsesnivå og iverksette passende sikkerhetstiltak, som definert i gjeldende europeiske lover for databeskyttelse.
  • En mottaker med base i et land som EU-kommisjonen har funnet å ha et tilstrekkelig databeskyttelsesnivå. Land med tilstrekkelig databeskyttelsesnivå er listet opp her.
  • En mottaker med base i USA, i samsvar med rammeverket for personvern. Privacy Shield-mekanismen blir forklart her.

Dele dine data

Vi kan dele dine data med tredjeparter. Ved «tredjeparter» refererer vi til enkeltpersoner, organisasjoner og / eller selskaper som jobber med utvikling, markedsføring, analyse eller andre felt som hjelper oss å tilby og videreutvikle tjenestene våre. De har lov til behandle informasjonen din som nødvendig for å utføre delegerte oppgaver. Vær oppmerksom på at bare vi kan bestemme formålet og virkemidlene for behandlingen av dataene dine, samt bestemme hvilken av dine data som skal behandles for å utføre delegerte oppgaver.
Det er viktig å oppgi at vi også kan dele anskaffede data med:

  • Enheter som loven krever eller tillater oss å gjøre det (f.eks. Lovhåndhevelse og offentlige myndigheter)

  • Medlemmer av Better Collective Group, som inkluderer Better Collective A / S og datterselskaper,

Endringer i denne personvernpolitikken

Endringer av denne personvernpolitikken kan skje ved behov.

Hvis viktige oppdateringer eller modifikasjoner skjer, vil du bli varslet på forhånd slik at du har tilstrekkelig tid til å gjennomgå endringene før oppdateringene blir håndhevet. Ved viktige modifikasjoner vurderer vi alle endringer og oppdateringer som kan påvirke dine forpliktelser eller rettigheter angående hvordan vi ivaretar eller behandler dine data. Når vi foretar mindre endringer i denne personvernpolitikken, vil dette ikke ha noen innflytelse på dine rettigheter eller plikter. Minorendringer kan inkludere, men er ikke begrenset til, organisatoriske og grammatiske endringer i denne personvernpolitikken for å gjøre vår policy lettere å forstå.